Wie ben ik?

 

Ik ben Marcella de Roos, geboren op 4 december 1964 te Uden in Noord Brabant. Ik heb mijn jeugd doorgebracht in Twente en ben samen met mijn familie in 1982 verhuisd naar Friesland, waar mijn beide ouders vandaan komen.

Verder ben ik moeder, echtgenote, zus, vriendin, buurvrouw, haptonoom, collega, schoondochter, teamgenoot, schoonzus, zzp-er, natuurgeneeskundig therapeut, huisvrouw, kennis, medecursist en zo heb ik vast nog meer rollen in mijn leven.

Tijdens mijn opleiding Haptonomie heb ik geleerd om alle rollen vanuit mijn gevoel te leven en contact te houden met mijn lichaam. Door mijn ervaringen met haptonomie ben ik zo enthousiast geworden dat ik in 2007 mijn eigen praktijk ben begonnen: In 2016 heb ik de opleiding Lichaamsgericht Coaching met succes afgerond en in 2017 heb ik mijn diploma Medische Basiskennis behaald. Hierdoor kon ik mij aanmelden bij de beroepsvereniging BATC zodat mijn begeleiding gedeeltelijk vergoed kan worden door de zorgverzekeraar. Ik werk volledig holistisch volgens de vijf natuurgerichte principes.

 

Meer informatie?

Ik heb tijdelijk een patiƫntenstop
dit formulier wordt niet gebruikt